Se freaca ouale cu zaharul, se adauga intii untul frecat spuma, se amesteca bine, apoi faina, romul si stafidele si se amesteca din nou. Se unge o tav
mod de preparare
Se freaca ouale cu zaharul, se adauga intii untul frecat spuma, se amesteca bine, apoi faina, romul si stafidele si se amesteca din nou. Se unge o tava de copt cu unt, se presara cu faina si se pune la imdemina. Se ia o lingurita, se moaie in apa si se umple pe jumatate cu compozitia pregatita, asezind-o pe tava. Se procedeaza astfel, asezind gogoloasele nu la mare distanta unul de altul. Se coc la foc potrivit. Nu trebuie lasati sa se rumeneasca, iar cind se scot din tava, se foloseste un cutit.
Incearca si Fursecuri cu crema de cacao
Daca ti-a placut reteta noastra "Pesmeciori cu stafide pentru ceai" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe