Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Pesmeciori cu stafide pentru ceai

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se freaca ouale cu zaharul, se adauga intii untul frecat spuma, se amesteca bine, apoi faina, romul si stafidele si se amesteca din nou. Se unge o tav

ingrediente

   125 g unt proaspat
   125 g zahar pudra
   100 g faina
   2 oua
   100 g stafide mici (daca se poate
   negre)
   2 linguri rom
   unt si faina pentru forma

mod de preparare

Se freaca ouale cu zaharul, se adauga intii untul frecat spuma, se amesteca bine, apoi faina, romul si stafidele si se amesteca din nou. Se unge o tava de copt cu unt, se presara cu faina si se pune la imdemina. Se ia o lingurita, se moaie in apa si se umple pe jumatate cu compozitia pregatita, asezind-o pe tava. Se procedeaza astfel, asezind gogoloasele nu la mare distanta unul de altul. Se coc la foc potrivit. Nu trebuie lasati sa se rumeneasca, iar cind se scot din tava, se foloseste un cutit.
Incearca si Biscuiti cu lapte
Daca ti-a placut reteta noastra "Pesmeciori cu stafide pentru ceai" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite