Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Piscoturi cu gem

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Faina se amesteca impreuna cu untul frecat spuma cu zaharul tos si patru galbenusuri. Se adauga putina sare, albusurile batute spuma tare, 1 lingura d

ingrediente

   150 gr unt
   250 gr zahar
   4 oua
   sare
   zahar vanilat
   350 gr faina
   gem
   zahar pudra
   1 lingura de rom
   1 albus batut spuma tare

mod de preparare

Faina se amesteca impreuna cu untul frecat spuma cu zaharul tos si patru galbenusuri. Se adauga putina sare, albusurile batute spuma tare, 1 lingura de rom si zaharul vanilat. Aluatul obtinut se intinde intr-o foaie groase de jumatate de cm si se taie diferite forme geometrice. Se dau piscoturile formate printr-un albus de ou batut si se pun apoi intr-o tava si se lasa in cuptor, la copt. Dupa ce s0au racit, se lipesc doua cate doua piscoturi cu gem intre ele.
Se servesc pudrate cu zahar.





Alte retete de dulciuri:





Inghetata de ciocolata cu piscoturi de sampanie


Cozonaci


Cornulete cu rahat
Incearca si Oua de Paste crocante
Daca ti-a placut reteta noastra "Piscoturi cu gem" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.