Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Stelute cu jeleu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se lasa sa stea coca o ora la rece. Se intinde apoi pe masa tapetata cu faina si se taie cu forma inim

ingrediente

   aluat: 125 g unt
   125 g zahar
   un zahar vanilat
   3 oua
   500 g faina
   umplutura: 200 g jeleu de cirese

mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se lasa sa stea coca o ora la rece. Se intinde apoi pe masa tapetata cu faina si se taie cu forma inimioare. Se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt si se coc 15-20 min la 180 grade. Se lasa sa se raceasca putin, se ung cu jeleu si se lipesc cate 2. Se poate folosi si gem sau finetti. Se lasa sa se usuce pe un gratar.


Se servesc ca atare sau la ceai, cafea.
Incearca si Cornulete cu branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu jeleu" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.