Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Tartine crocante cu capsuni

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
juliet postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Se tapeaza cu hartie de copt o tava dreptunghiulara.
2. Se lasa sa se decongeleze aluatul de foi.
3. Se incalzeste cuptorul la 190 °C
4. Pe plan

ingrediente

   450 g aluat de foi
   1 galbenus
   2 linguri lapte
   1 kg capsuni
   75 g fulgi de migdale
   750 ml frisca
   80 g zahar pudra
   1 plic zahar vanilat
   3 plicuri intaritor frisca

mod de preparare

1. Se tapeaza cu hartie de copt o tava dreptunghiulara.


2. Se lasa sa se decongeleze aluatul de foi.


3. Se incalzeste cuptorul la 190 °C


4. Pe planseta tapetata cu faina se asaza foile de aluat, usor suprapuse; se intinde din ele o singura foaie dreptunghiulara, de marimea tavii pregatite.


5. Se bate galbenusul cu lapte si se unge aluatul; se inteapa in mai multe locuri cu furculita.


6. Se coace la cuptor cca 15 min. Se scoate si se lasa sa se raceasca.


7.Se curata capsunile, eventual se taie jumatati. Se prajesc fulgii de migdale intr-o tigaie de teflon, fara adaos de grasime, amestecand din cand in cand.


8.Frisca se bate cu zahar pudra, zahar vanilat si praf intaritor; se asaza pe blat si se niveleaza.


9. Se repartizeaza deasupra pe capsuni si se presara fulgi de migdale.
Incearca si Fursecuri cu smintina
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine crocante cu capsuni" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite