Biscuitii se sfarama cu sucitorul obtinand o pudra fina (eu i-am maruntit la blender). Miezul de nuca se prajeste putin si se taie cu cutitul in granu
Biscuitii se sfarama cu sucitorul obtinand o pudra fina (eu i-am maruntit la blender).
Miezul de nuca se prajeste putin si se taie cu cutitul in granule fine.
Piureul de castane se amesteca cu pudra de biscuiti si rom.
Apoi se ia cu lingura si se modeleaza bucati rotunde care se aseaza pe platou (eu le-am facut cu mana).
Se tin in frigider pana se intaresc, apoi se tavalesc prin barot de nuca si fulgi de cocos (amestecate).
Se aseaza pe platou sau farfurie si se tin in frigider pana in momentul servirii.
Foarte bune!
Pofta buna!
Reteta Trufe cu crema de castane a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro
Alte retete cu castane gasiti aici:
Tunel de castane ,
Sufelu de castane ,
Crema de castane
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAș spune că e una din rețetele mele preferate. Aș pregăti-o mult mai des dacă aș găsi mai ușor carne de miel...
Muschi de miel in stil oriental pregatit cu aparatul de marinat FoodSaverIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii