Turta dulce de post este foarte buna. Pentru aceasta va trebuie 6 linguri de zahar, care se pun la ars si se sting cu o cana de apa.
Pentru turta dulce de post delicioasa, 6 linguri de zahar se pun la ars si se sting cu o cana de apa. Apoi se amesteca alte 6 linguri de zahar cu 2 linguri de miere, 6 linguri de ulei, 50 g nuca, 10-15 cuisoare, o lingurita de bicarbonat, 100 ml de vin si un bob mic de drojdie. Peste compozitia amestecata, turnam siropul de zahar si faina cat cuprinde la fel ca la compozitia de chec. Se da la copt, la foc potrivit, timp de 45 de minute, pana la o ora.
Dupa ce s-a copt, turta dulce de post delicioasa, se pudreaza cu zahar.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţeta de scovergi e foarte simplă şi ieftină, de post, fără ou şi fără lapte.
Scovergi ardelenestiO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneEste o reteta mostenita de la bunica mea, prajitura preferata din copilaria mea.
Foi napolitana cu blat de nugaAbia am așteptat să apară loboda, ca să fac un borș de primăvară, cu multe verdețuri aromate, vitaminizante și...
Bors de primavara, cu loboda si cartofiIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii