Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Biscuiti cu gem de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se freaca 4 linguri cu dulceata. Se adauga apoi untul, zaharul, laptele, faina amestecata cu praful de copt si

detalii rețetă—

Cele mai simple fursecuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Laptele, mierea, zaharul si untul se incalzesc putin la microunde pana se topesc. Se adauga 2/3 din faina

detalii rețetă—

Trufe tavalite

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Trufele tavalite sunt fursecuri simple si delicioase. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, apoi se adauga laptele,

detalii rețetă—

Covrigei polonezi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Covrigeii polonezi sunt foarte gustosi si pot fi serviti atat ca desert dar si ca gustare peste zi. Pentru aceasta

detalii rețetă—

Cornulete cu gem de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untura moale se freaca spuma, apoi se adauga uleiul, laptele si drojdia de bere amesteca cu zahar. Se stinge praful

detalii rețetă—

Coronita de linzer

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se amesteca zaharul pudra cu galbenusurile si putin lapte. Se adauga margarina, faina, zaharul vanilat, praful de

detalii rețetă—

Ciocolata facuta in casa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ciocolata facuta in casa nu se compara cu ciocolata din comert. Pentru aceasta reteta de ciocolata de casa aveti

detalii rețetă—

Gris pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Grisul se fierbe in lapte cu zahar vanilat, sare si zahar. Compozitia se niveleaza pe o suprafata neteda, sa aiba 1

detalii rețetă—

Cornulete bicolore

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Se pune la dospit drojdia dizolvata, sa creasca un pic. Siropul se fierbe cam 3 minute si se lasa la racit.

detalii rețetă—

Ineluse de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se framanta un aluat din: faina, unt, zahar, galbenusuri, 50 gr. ciocolata (inmuiata cu putin lapte) si praful de

detalii rețetă—

Saratele simple

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se bat ouale, se pune grasimea, se adauga laptele, sarea si praful de copt si apoi faina. Se intinde foaia, se unge

detalii rețetă—