Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Salam de biscuiţi reţetă cu biscuiti crocanti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Salam de biscuiţi reţetă. Punem biscuitii intr-o tava la cuptor pe care-i vom lasa 10 minute la foc potrivit,

detalii rețetă—

Trufe cu crema de castane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Biscuitii se sfarama cu sucitorul obtinand o pudra fina (eu i-am maruntit la blender). Miezul de nuca se

detalii rețetă—

Nuci vieneze caramelizate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Nucile vieneze caramelizate sunt usor de pregatit. Se foloseste miez de nuca, biscuiti, zahar si apa.

detalii rețetă—

Nuci glasate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pune zaharul intr-o tigaie, se amesteca pana se caramelizeaza, apoi se adauga miezul de nuca, taiat in bucatele

detalii rețetă—

Pricomigdale cu nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Miezul de nuca macinat, se amesteca impreuna cu zaharul, albusurile si se pune compozitia pe foc, amestecand

detalii rețetă—

Bezele cu nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Albusurile tinute in prealabil la rece, se bat spuma tare, apoi se adauga zaharul, miezul de nuca macinat, coaja de

detalii rețetă—

Fursecuri cu crema de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca bine untul moale impreuna cu zaharul, coaja rasa de lamaie, zaharul vanilat, 1 ou si se adauga apoi

detalii rețetă—

Pesmeti cu lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca ouale cu zaharul, se adauga coaja de lamaie rasa, zeama de lamaie, zaharul vanilat, miezul macinat de

detalii rețetă—

Roseuri cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Albusurile se bat impreuna cu zaharul, spuma tare. Se adauga in compozitie zaharul vanilat, faina, in ploaie si

detalii rețetă—

Cornulete fragede de nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se freaca untul sau margarina, se adauga zaharul si se amesteca. Se adauga coaja de lamaie, miezul de nuca macinat,

detalii rețetă—

Fursecuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se bat albusurile spuma, apoi se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mai bate, punand vasul in baie de aburi.

detalii rețetă—

Bule de ciocolata cu crema

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga doua linguri

detalii rețetă—

Fursecuri cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. Se bate untul spuma si se adauga la galbenusuri, impreuna cu

detalii rețetă—

Fursecuri cu nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se freaca spuma margarina cu zaharul. Adaugati coaja de lamaie rasa, miezul de nuca macinat, apoi faina,

detalii rețetă—