Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pesmeti cu lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru a prepara aceasta reteta de pesmeti cu lamaie sunt necesare urmatoarele ingrediente: unt, faina, zahar

detalii rețetă—

Pesmeciori din albus

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Pentru a prepara aceasta gustoasa reteta de pesmeciori din albus sunt necesare urmatoarele ingrediente: unt, zahar

detalii rețetă—

Bezele

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul pudra. Se adauga un plic se zahar vanilat si se omogenizeaza. Se

detalii rețetă—

Coronita de linzer

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se amesteca zaharul pudra cu galbenusurile si putin lapte. Se adauga margarina, faina, zaharul vanilat, praful de

detalii rețetă—

Arici din biscuiti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se rup biscuitii in bucati si se dau prin masina de tocat. Se pun intr-un vas incapator si se adauga zaharul pudra,

detalii rețetă—

Fursecuri cu migdale

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se amesteca faina cu praful de copt lsi putina sare. Se adauga zaharul pudra, zaharul vanilat si fulgii de migdale

detalii rețetă—

Biscuiti cu glazura de ciocolata si fructe uscate

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Margarina, zaharul pudra, un pic de sare si zaharul vanilat se bate cu mixerul pana devine spumos si se adauga

detalii rețetă—

Biscuiti cu glazura de ciocolata si fructe uscate

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Margarina, zaharul pudra, un pic de sare si zaharul vanilat se bate cu mixerul pana devine spumos si se adauga

detalii rețetă—

Congoleze

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se mixeaza margarina pana se face pasta apoi se adauga restul ingredientelor continuand mixarea in urmatoarea

detalii rețetă—

Biscuiti cu alune si caramel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Faina, galbenusul, zaharul pudra, untul in cubulete, zaharul vanilat, sarea, coaja de lamaie si praful de copt se

detalii rețetă—

Pasta de biscuiti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se bat albusurile spuma cu apa. Se toarna zaharul pudra cu zaharul vanilat, se bat impreuna si se adauga

detalii rețetă—