Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cornulete fragede cu gem

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 55m 

Se freaca cu o lingura untura cu praful de copt stins cu otet si apa pana compozitia e omogena, va arata ca o

detalii rețetă—

Pesmeti economici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru pesmetii economici se cerne faina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc si se pune uleiul, zaharul

detalii rețetă—

Cornulete cu gem de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untura moale se freaca spuma, apoi se adauga uleiul, laptele si drojdia de bere amesteca cu zahar. Se stinge praful

detalii rețetă—

Fursecuri grile

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Margarina se amesteca cu jumatate din cantitatea de unt. se adauga o lingura de otet, zaharul, un praf de sare si

detalii rețetă—

Biscuiti evantaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Margarina se amesteca impreuna cu jumatate din cantitatea de unt. Se adauga apoi o lingura de otet peste amestec,

detalii rețetă—

Fursecuri cu glazura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteca cu untul moale, un praf de sare, coaja de lamaie, doua galbenusuri si bicarbonatul stins cu o

detalii rețetă—

Bezele

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pun intr-un vas albusurile cu zaharul, otetul si sarea si se amesteca. Separat, se tapeteaza cu hartie o tava

detalii rețetă—

Cornuri cu gem

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie margarina in bucati, se amesteca cu 60 g faina, se da forma de dreptunghi si se da la rece. Din restul de

detalii rețetă—

Cornulete si ineluse de post

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 

Se framanta faina cu margarina pana se omogenizeaza si se adauga amestecul de apa clocotita, otet, sare,

detalii rețetă—

Cornulete fragede

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se freaca untul spuma, se toarna laptele in care s-a dizolvat drojdia de bere, se amesteca putin, se adauga otetul

detalii rețetă—

Pesmeciori cu smintina

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se freaca zaharul cu galbenusurile si ouale intregi, se adauga vanilia si smintina, bicarbonatul dizolvat in zeama

detalii rețetă—