Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cornulete cu untura si rahat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru cornulete cu untura si rahat albenusurile se amesteca cu iaurtul, zaharul, drojdia, praful de sare. Adaugam

detalii rețetă—

Fursecuri monti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Se amesteca faina de grau cu taratele. In jumatate de cana de apa fierbinte se dizolva fructoza si drojdia si se

detalii rețetă—

Covrigei

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Drojdia o dizolvam in lapte caldut. Frecam margarina, untura si smantana pana devin o pasta omogena apoi incorporam

detalii rețetă—

Mucenici de la Targu Neamt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru mucenici de la Targu Neamt se amesteca faina cu drojdia, uleiul, apa calduta. Se framanta un aluat potrivit

detalii rețetă—

Briose

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteca cu drojdia inmuiata in putin lapte caldut, apoi se adauga zaharul, sarea si zaharul vanilat. Se

detalii rețetă—

Cornulete cu magiun de prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteca impreuna cu laptele clocotit, sarea, drojdia de bere, coaja de lamaie si untura topita. Aluatul

detalii rețetă—

Cornulete cu gem de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untura moale se freaca spuma, apoi se adauga uleiul, laptele si drojdia de bere amesteca cu zahar. Se stinge praful

detalii rețetă—

Pogaci cu chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca faina cu drojdia dizolvata in putin lapte, ouale, laptele, sarea si chimenul pisat. Se framanta bine

detalii rețetă—

Covrigei cu marmelada

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se framanta cu untul moale, apoi se adauga drojdia muiata, iar la final laptele. Se framanta bine aluatul, se

detalii rețetă—

Cornulete

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Faina se amesteca cu smantana, drojdia si untul. Se framanta bine aluatul, se lasa apoi 15 minute in repaus, dupa

detalii rețetă—

Cornulete pentru bere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Drojdia se dizolva in lapte cald, apoi se adauga untura, un ou, faina, sarea si zaharul. Se framanta bine aluatul

detalii rețetă—

Cornulete sarate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Drojdia se dizolva in doua linguri de lapte. Se adauga apoi cate o lingurita de zahar si una de faina si se lasa

detalii rețetă—

Cornulete Traditionale!

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Amestecam faina cu zaharul, drojdia, oul, smantana si untul. Intindem aluatul obtinut cu o grosime de circa 5 mm,

detalii rețetă—

Cornulete de post din aluat dospit

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se pune drojdia intr-un castron impreuna cu uleiul, borsul, mirodeniile si se amesteca. Se adauga faina, se

detalii rețetă—