Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Turtite dulci de branza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Branza se freaca cu zaharul; se adauga oul batut, praful de copt stins cu sucul de lamaie si faina. Trebuie sa iasa

detalii rețetă—

Degete de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se separa 1 ou. Celalalt ou se amesteca impreuna cu galbenusul, zaharul tos, zahar vanilinat, sare si praf de cafea

detalii rețetă—

Batoane cu zmeura si cocos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 35m 

1. Se mixeaza untul cu zaharul si cu vaniglia. Se adauga galbenusurile pe rand. Faina se amesteca cu praful de copt

detalii rețetă—

Roseuri cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Albusurile se bat impreuna cu zaharul, spuma tare. Se adauga in compozitie zaharul vanilat, faina, in ploaie si

detalii rețetă—

Tigarete

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Smantana se amesteca impreuna cu zaharul, se adauga albusurile, batute spuma, sarea si faina. Se ia cu lingurita

detalii rețetă—

Turta dulce

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Mierea se freaca cu zaharul, pe foc mic, pana se topesc. Se ia vasul de pe foc si se adauga in compozitie ouale pe

detalii rețetă—

Pesmeti cu migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca zaharul cu migdalele maruntite si li se adauga galbenusurile, zaharul vanilat si putina sare. In

detalii rețetă—

Piscoturi cu stafide

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untul moale se bate energic cu zaharul. Se adauga apoi un ou intreg si se bate in continuare. Faina se amesteca in

detalii rețetă—

Biscuiti dietetici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se freaca intr-un vas ouale cu sarea si se adauga putin cate putin uleiul, zaharul, vanilia, batand mereu cu telul,

detalii rețetă—

Biscuiti cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se inmoaie intr-un vas ciocolata, untul si zaharul, in bain-marie. Se amesteca bine si se lasa compozitia la racit.

detalii rețetă—

Fursecuri cu anason

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ouale intregi se amesteca cu zahar, se freaca trei sferturi de ora, se adauga faina. In tava unsa, se pune cate o

detalii rețetă—

Batoane cu zmeura si cocos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se mixeaza untul cu zaharul si cu vanilia Se adauga galbenusurile pe rand Faina se amesteca cu praful

detalii rețetă—

Biscuiti cu nuci si rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se amesteca bine impreuna toate ingredientele pina se leaga. Din aceasta compozitie, se formeaza cu mina bile

detalii rețetă—