Prajituri

Reteta Alba ca zapada

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se amesteca ingredientele si se framanta bine. Se intind apoi doua foi, care se pun la copt. Separat se prepara crema. Se amesteca faina cu laptele s

ingrediente

   4 linguri lapte
   1 lingurita amoniac
   3 lingurite zahar
   1 ou intreg
   100 gr margarina
   faina cat cuprinde

mod de preparare

Se amesteca ingredientele si se framanta bine. Se intind apoi doua foi, care se pun la copt. Separat se prepara crema. Se amesteca faina cu laptele si se pune pe foc mic. Cand se ingroasa se adauga coaja rasa de la o lamaie. Se freaca bine 150 gr unt cu 1 pahar si jumatate de zahar pudra si se adauga in crema. Se umplu foile cu acest amestec si se lasa la rece.
Prajitura se serveste pudrata cu zahar deasupra.

Alte retete:



Lapte de pasare

Ciocolata de casa

Papanasi fierti
Incearca si Amandina de cofetarie
Daca ti-a placut reteta noastra "Alba ca zapada" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.