O punga de 750 gr de fructe de padure. Am incalzit sucul pe care l-au lasat dizolvindu-se cu 150 de grame de zahar, apoi topind in el 17 gr de gelati
O punga de 750 gr de fructe de padure.
Am incalzit sucul pe care l-au lasat dizolvindu-se cu 150 de grame de zahar, apoi topind in el 17 gr de gelatina foi.
Acest amestec l-am varsat peste fructe si am inceput sa adaug incet incet 400 de gr de frisca. Mie mi-a placut sa las fructele intregi dar cine vrea poate sa le amestece cu robotul ca sa iasa omogen.
Se serveste dupa ce a stat un timp la rece. Se orneaza cu fructe sau frisca.
Alte retete recomandate:
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaPentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macDelicioaseeele ... Andruta îi vinovata:)) pt pofta și pt statul în bucătărie pe o asemenea căldură :))
Clătite cu pere și nuca de cocos în compozițieIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii