Prajituri

Reteta Bezele cu frisca si ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bat spuma tare albusurile cu putina sare, apoi se adauga cacaua si zaharul. Se formeaza mici gramajoare cu ajutorul cornetului si a unui sprit s

ingrediente

   150 gr zahar tos
   150 gr zahar pudra
   50 gr cacao
   6 albusuri
   sare
Pentru crema:
   80 gr zahar pudra
   100 gr ciocolata
   300 ml frisca

mod de preparare

Se bat spuma tare albusurile cu putina sare, apoi se adauga cacaua si zaharul. Se formeaza mici gramajoare cu ajutorul cornetului si a unui sprit stelat, intr-o tava tapetata cu hartie cerata. Cuptorul se incalzeste la 100 de grade Celsius, se introduce tava si se lasa pana cand bezelele se usuca. Bezelele se pun apoi pe un platou si se lasa la racit. Se amesteca frisca impreuna cu zaharul si ciocolata rasa si se lipesc cu crema formata bezele doua cate doua.
Alte retete de dulciuri:





Ciocolata de casa


Tiramisu


Turta dulce
Incearca si Tiramisu reţetă originala
Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele cu frisca si ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.