Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu Bounty sunt necesare urmatoarele ingrediente: bounty, faina, amidon de grau, praf de copt, nuca de cocos, unt, zahar, oua, zahar vanilat.
Cuptorul se incalzeste la 200 de grade; formele de briose se captusesc cu hartie de copt. Faina se amesteca cu amidonul, praful de copt, sarea si nuca de cocos. Untul se freaca cu zaharul, vanilia si galbenusurile de ou.
Albusurile se bat spuma tare. In pasta de unt se adauaga, incetul cu incetul, amestecul de faina si, apoi, cu mare grija, spuma de albusuri.
Se pune in forme cate o lingura de aluat, se infige in ea o bucatica de ciocolata si se acopera cu o jumatate de lingura de aluat.
Se coace 20-25 de minute.
Pot fi servite dupa ce s-au racit putin.
Alte retete recomandate:
Briose cu Smarties
Briose Dots
Briose After Eight
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataO prajitura absolut delicioasa. Nicio zi fara ciocolata!
Prajitura cu mascarpone si ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii