Imi era dor de niste briose pufoase si aromate asa ca am incercat varianta cu cirese .
Intr-un vas inalt spargem ouale . Cu mixerul le batem cu un praf de sare si zaharul pana cand isi schimba culoarea si se topeste zaharul . Lasam mixerul deoparte si luam un tel para . Adaugam in compozitie iaurtul , sucul de lamaie ,faina si cacao si omogenizam bine . Urmatoarele ingredient care vor fi puse in compozitie sunt praful de copt si uleiul . Omogenizam . Impartim aluatul in forme de briose , cate doua linguri de aluat intr-o forma. In mijlocul fiecareia punem 1 sau 2 cirese (difera de marimea formelor si de marimea cireselor) . Presaram deasupra fulgi de migdale si dam la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 20 minute sau pana cand iese scobitoarea curate . Mie mi-au iesit 14 bucati .
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postO prajitura foarte gustoasa si aratoasa, zic eu. Foile sunt foarte bune si nu trebuie intinse cu sucitorul si nici coapte pe...
Prajitura cu cafea si crema mascarponeO reteta rapida, usoara, hranitoare, ideala pentru serile reci de iarna
Supa crema de conopidaChiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.
Chiftele de cartofi cu dovlecelMi-am facut un tort, nu e el cel mai reusit (ca asa se intampla, cand faci altcuiva iese mai frumos :D ), dar eu sunt...
Desert tort cu crema de ciocolata si crema de branza cu lapte condensatReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii