Incalzim cuptorul la 170 Celsius.
Intre timp amestcam faina, zaharul, praful de copt, scortisoara, sarea si musli-ul.
Separat amestecam ouale, uleiul, mierea si esenta de vanilie.
Amestecam cele doua compozitii si punem aluatul in 12 forme de briose tapetate cu hartie pentru briose. Presaram cu musli si zahar cu scortisoara. Coacem aproximativ 30 de minute pana trec testul scobitorii.
*Motivatie testare produs: mi-as dori sa testez mixerul vertical Philips HR1655 pentru a bate albusurile astfel incat compozitia sa fie mai pufoasa si pentru a toca o parte din cerealele de ovaz din compozitie. Mi-ar usura enorm munca.
**Reteta si logo-ul imi apartin (www.partytude.ro/partyfood)
Briosele cu musli si faina integrala se servesc caldute cu un pahar de lapte/ceai.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe