Prajituri

Reteta Briose de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
mimmi postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ouale, zaharul si untul topit se bat pana amestecul devine spumos. Se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu, apoi iaurtul si fain

ingrediente

   2 oua
   1 cana (acesta este intotdeauna 0.25l) de zahar
   3 cani de faina
   200 g unt
   1 1/5 ceasca de iaurt simplu
   1 lingurita praf de copt
   1/2 bicarbonat de sodiu
   1/2 lingurita de sare
   1 tabla de ciocolata de menaj

mod de preparare

Ouale, zaharul si untul topit se bat pana amestecul devine spumos. Se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu, apoi iaurtul si faina se adauga constant mixturii preparate anterior. Ciocolata se taie bucati si se amesteca in aluat. Formele de briose sunt umplute pe jumatate si se lasa la copt ca. 20 de min. la foc mediu.
Alte retete recomandate
Incearca si Tarta cu branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.