Frecam galbenusurile cu zaharul pana devin spumoase, apoi adaugam laptele si uleiul.
Separat amestecam faina, condimentele, praful de copt, cacaoa. Amestecam cele doua compozitii.
Batem albusurile spuma cu un praf de sare si le adaugam peste prima compozitie in doua parti. Adaugam jumatate din albusuri, mixam pana la omogenizare si apoi adaugam si restul si mixam usor.
Coacem aproximativ 30-40 minute la 175 grade intr-o tava unsa cu unt sau ulei.
Amestecam laptele cu zaharul pudra si dupa ce se raceste turnam peste prajitura.
Enjoy!
*Motivatie testare produse: As dori sa testez mixerul de mana Philips HR1655 pentru macinarea anasonului stelat si a zaharului. Mi-ar usura munca deoarece momentan folosesc un mojar pentru macinarea condimentelor.
**Reta si logo-ul imi apartin (eventual verificati site-ul www.partytude.ro/partyfood).
Bundt cake cu ghimbir se serveste caldut.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe