Prajituri

Reteta Capsuni Charlotte

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se umple forma charlotte( sau un vas mai inalt) tapetata cu unt cu piscot de sampanie. Se lasa gelatina in apa calduta pentru a se inmuia, la care se

ingrediente

   350 g piscot de sampanie
   300 g capsuni
   2
   5 dl frisca
   30 g gelatina
   60 g zahar
   1 dl de sirop de capsuni - sau de zmeura

mod de preparare

Se umple forma charlotte( sau un vas mai inalt) tapetata cu unt cu piscot de sampanie. Se lasa gelatina in apa calduta pentru a se inmuia, la care se adauga siropul de capsuni - sau de zmeura iar apoi se pune pe foc mic si amestecand permanent se lasa gelatina sa se topeasca. Spuma care se face in timpul incalzirii se poate indeparta. Dupa ce s-a racit se adauga capsunile spalate, curatate. Se pun cateva capsuni deoparte pentru decor. Se lasa sa se raceasca de tot. Intre timp se bate frisca impreuna cu zaharul si se adauga la compozitia cu gelatina si fructe, se amesteca si se toarna in forma charlotte. Se lasa deoparte putina frisca pentru decor. Se acopera cu alufolie si se pastreaza la frigider timp de 2-3 ore.
Alte retete cu capsuni recomandate
Incearca si Alune cu ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni Charlotte" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.