Macinam biscuitii. Topim ciocolata alba cu untul. Amestecam biscuitii cu untul topit cu ciocolata. Tapetam o forma rotunda de tort cu folie alimentara sau de aluminiu si asezam amestecul de biscuiti presand usor si ridicand si marginile. Introducem tava la rece.
Mixam frisca. Punem gelatina la hidratat. Amestecam mascarponele cu zaharul pudra, adaugam iaurtul si apoi frisca batuta. Incalzim gelatina(10 g) apoi o adaugam in compozitie. Peste biscuitii din tava, punem un strat subire de crema, apoi asezam cateva forme de silicon si punem restul compozitiei printre formele de silicon. Introducem tava la rece.
Pentru jeleul de visine, punem intr-un vas, pe foc, visinele impreuna cu cele 250 g de zahar si lasam sa fiarba cateva minute, apoi adaugam amidonul subtiat cu 2-3 linguri de apa sau de zeama de la visine. Mai lasam sa dea cateva clocote, apoi indepartam de pe foc. Hidratam gelatina (5 g), apoi o incalzim si o adaugam peste visine. Lasam sa se raceasca complet. Dupa ce s-a racit jeleul de visine, scoatem tava de la rece, indepartam formele de silicon si, in fiecare adancitura, punem visine din jeleul pregatit. Distribuim partea lichida din jeleu peste intreaga suprafata si introducem din nou la rece pana se intareste. Scoatem forma de tort si ornam cu putin praf de biscuiti.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe