Prajituri

Cirese in aluat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala ciresele cu codita. Se amesteca faina, berea, untdelemnul si galbenusurile. Se bat pina se obtine un aluat cu basici (cum este cel pentru cl

ingrediente

   1/2 kg. cirese pietroase
   3 linguri faina
   3 linguri bere
   1 lingura untdelemn
   2 linguri zahar pudra
   2 oua
   grasime pentru prajit

mod de preparare

Se spala ciresele cu codita. Se amesteca faina, berea, untdelemnul si galbenusurile. Se bat pina se obtine un aluat cu basici (cum este cel pentru clatite), la care se adauga albusul batut spuma. Se inmoaie ciresele in aluat, lasind coditele afara si se prajesc in grasimea incinsa (ca gogosile). Se scurg (pe hirtie sugativa sau pe o punga de hirtie) si se pudreaza cu zahar vanilat.
Incearca si Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone
Daca ti-a placut reteta noastra "Cirese in aluat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite