Se topeste pe foc mic margarina cu zaharul si cateva linguri de lapte. Galbenusurile se freaca ca la maioneza si se adauga peste margarina dupa racire
Se topeste pe foc mic margarina cu zaharul si cateva linguri de lapte. Galbenusurile se freaca ca la maioneza si se adauga peste margarina dupa racire. Totul se pune intr-un vas mai mare si se adauga restul ingredientelor, iar la sfarsit albusurile batute spuma cu un praf de sare. Se coace cam 45 minute la foc potrivit intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina. Se pudreaza.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsEste foarte gustoasă și sățioasă o astfel de salată! Se prepară la borcan și este potrivită a fi servită în...
Salata de varza cu ton si rosii deshidratate, la borcanIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii