Prajituri

Reteta Ecler

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se prepara un aluat pripit. Se fierbe apa cu uleiul, se da drumul la toata faina odata. Se amesteca bine compozitia si cand se raceste se inglobeaza

ingrediente

   300 ml apa
   150 gr faina
   170 ml ulei
   5 oua
   sare
   zahar pudra
   crema de vanilie

mod de preparare

Se prepara un aluat pripit. Se fierbe apa cu uleiul, se da drumul la toata faina odata. Se amesteca bine compozitia si cand se raceste se inglobeaza ouale pe rand. Se amesteca pana se desprinde aluatul de pe vas. Se pune


aluatul in cornet, se toarna eclerurile in tava tapetata si


se coc la foc potrivit timp de 20 de minute.




Cand eclerurile sunt coapte, se taie fiecaruia un capacel si se umple cu crema de vanilie. Se pudreaza cu zahar.

Alte retete de dulciuri:





Cremsnit


Tort cu piersici


Tarta cu mere si crema de vanilie

Incearca si Prajitura cu fructe
Daca ti-a placut reteta noastra "Ecler" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.