Prajituri

Reteta Ecler Miha

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
lazarovici_26795 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Aluatul: apa uleiul si sarea se pun la clocotit, cand clocoteste se adauga faina apoi se ia de pe foc si se amesteca foarte bine cu telul. Cand s-a ra

ingrediente

   Aluatul: 2 cani apa
   2 cani faina
   1 cana ulei
   1 varf cutit sare
   8 oua mici sau 7 mari
   Crema: 1l lapte
   o cana si jumatate de zahar
   o cana si jumatate faina
   patru oua
   vanilie
   un pachet margarine
   Glazura: 2 pungi glazura de la Dr.Qetker

mod de preparare

Aluatul: apa uleiul si sarea se pun la clocotit, cand clocoteste se adauga faina apoi se ia de pe foc si se amesteca foarte bine cu telul. Cand s-a racit se adauga oale pe rand. (dupa fiecare ou se amesteca foarte pine abia cand sa incorporat tot se adauga si urmatorul ou.)
Se unge o tava cu ulei, se fac bastonase, se da la foc iute. Dupa ce se coc se taie pe lateral pentru a avea pe unde introduce crema.
Crema: Se pune laptele la fiert, separat se bate zaharul, oale, vanilia si faina. Cand laptele fierbe se adauga aceasta compozitie si amesteca cu telul (repede pentru a nu se forma cocoloase). Dupa ce s-a omogenizat se ia de pe foc se adauga margarina si apoi se da la rece.
Glazura: eu o folosesc pe cea de la Dr.Qetker e foarte buna.

Incearca si Foi cu ciocolata si cocos
Daca ti-a placut reteta noastra "Ecler Miha" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite