Prajituri

Reteta Flan de pere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Flanul de pere este un dulce care scoate in evidenta foarte bine savoarea perelor de toamna, moi si zemoase.

ingrediente

   4 pere
   250 gr zahar
   3 oua
   200 gr smantana groasa
   1 pachetel zahar vanilat

mod de preparare

Se dizolva 200 gr de zahar intr-un litru de apa.




Perele se curata de coaja, se taie in 4 si se indeparteaza mijlocul. Apoi se lasa sa stea 15 minute in apa dulce, doar daca perene nu sunt foarte dulci.




Se amesteca galbenusurile su restul de zahar (50 gr), se adauga smantana si vanilia.




Se bat spuma tare albusurile si se integreaza in amestecul de oua si smantana.




Se unge cu unt un vas termorezistent si se pun perele scurse de apa. Se toarna compozitia peste pere si se introduce in cuptorul incins, unde se coace timp de 10 minute la foc potrivit.


Flanul de pere se serveste cu zahar pudra presarat deasupra.

Incearca si Rulada cu mascarpone si dulceata din coji de portocala
Daca ti-a placut reteta noastra "Flan de pere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.