Deasupra foilor Mandica se presara nuca macinata. Sunt delicioase si se fac usor. Va trebuie 500 g de faina.
Pentru foile Mandica din toate ingredientele se face un alut. Rezulta 4 foi se coc pe dosul tavii.Crema – 500 ml lapte, 150 g zahar, 4 linguri de faina, 300 g unt si 500 g magiun. Se face o crema fiarta care, dupa ce s-a racit, se amesteca cu untul frecat spuma. Se umplu foile cu crema si la mijloc se pune magiun. La sfarsit, deasupra se presara nuca macinata.
Foile Mandica se servesc umplute cu crema si presarate deasupra cu nuca macinata.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradNu am vrut sa pun aceasta reteta,ptr ca e usoara si (poate banala ptr unii)dar am vrut sa adaug si ceva retete din copilaria...
Turte nedospite(Cococi)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii