Prajituri

Reteta Fojetaj cu crema de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se intinde aluatul de grosimea varfului de cutit si se pun la copt cele 2 foietaje obtinute. Pentru creme se amesteca oul, galbenusurile, zaharul, z

ingrediente

   1 pachet de foietaj
Pentru crema de vanilie:
   4 galbenusuri
   1 ou
   700 ml lapte
   200 gr zahar
   2 pachete de zahar vanilat
   2 linguri de faina
   zahar vanilat pentru decor

mod de preparare

Se intinde aluatul de grosimea varfului de cutit si se pun la copt cele 2 foietaje obtinute. Pentru creme se amesteca oul, galbenusurile, zaharul, zaharul vanilat si faina, se pune laptele si la bain-marie se amesteca pana se obtine o crema groasa. Cand s-a racit crema, se intinde peste un fojetaj iar celalalt se pune peste. Al doilea foietaj este indicat sa fie taiat dinainte patratele, asa va fi mai usor de taiat.
Alte retete recomandate





Dovlecei cuptor


Dovlecei umpluti
Incearca si Clatite umplute
Daca ti-a placut reteta noastra "Fojetaj cu crema de vanilie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.