Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul si se bate din nou tare de tot. Se adauga migdalele sau nucile tocate marunt, aroma si faina. Compozit
Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul si se bate din nou tare de tot. Se adauga migdalele sau nucile tocate marunt, aroma si faina. Compozitia se pune intr-un cornet de hirtie si se formeaza batonase lungi de circa 8 cm, pe o tava unsa cu unt. Se coc la foc potrivit, 10-15 minute. Se scot din tava, se pun fierbinti pe o sticla si se apasa usor ca sa ia forma de semicerc.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de brad”Quiche, in bucataria franceza, este o specialitate care are la baza un aluat crocant si crema de oua cu smantana sau...
Tartă cu praz, pui, ciuperci, măsline verzi umplute cu anșoaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii