Prajituri

Reteta Ischler

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
Margareta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Din ingredientele de aluat se face o coca din care se taie forme rotunde si se coc la 200 de grade - 10 minute.
Aluatul se poate prepara mai usor da

ingrediente

   Aluat: 130 gr. unt
   140 gr. faina
   70 gr. migdale si alune macinate
   70 gr. zahar
   1 ou
   Crema( nu chiar asa de dulce): 2 galbenusuri
   20 gr. cacao
   60 gr. zahar
   30 ml. lapte
   150 gr. unt
   Crema foarte dulce: 200 gr. unt
   200 gr. zahar si cacao dupa gust

mod de preparare

Din ingredientele de aluat se face o coca din care se taie forme rotunde si se coc la 200 de grade - 10 minute.
Aluatul se poate prepara mai usor daca se lasa 2-3 ore in frigider la rece. Apoi se intinde cu sucitoarea astfel incat intre ea si aluat sa fie o folie, iar apoi se mai pune in frigider sa se intareasca.

Crema: Galbenusurile, cacaoa, zaharul si laptele se pun la fiert pe o baie de aburi pana cand totul se ingroasa. Dupa ce masa s-a racit, se amesteca cu 150 gr. unt care a fost batut intai spuma si evantual rom, dupa gust.

Crema foarte dulce: Se procedeaza ca la prima crema.

Aluatul se umple intai cu crema si apoi se ung cu glazura.

Incearca si Tarta cu prune si nuci
Daca ti-a placut reteta noastra "Ischler" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite