Prajituri

Reteta Japoneze

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se prepara o compozitie din nuca, zaharul pudra, ciocolata rasa si albusuri batute spuma cu putina sare. Se adauga romul si se formeaza bilute, care

ingrediente

   200 gr zahar pudra
   100 gr zahar tos
   150 gr nuca macinata
   100 gr ciocolata rasa
   3 albusuri
   50 ml rom
   sare

mod de preparare




Se prepara o compozitie din nuca, zaharul pudra, ciocolata rasa si albusuri batute spuma cu putina sare. Se adauga romul si se formeaza bilute, care se trec prin zahar tos.

Acestea se pun pe un platou si se tin la rece cel putin 24 de ore, inainte de servire.


Alte retete de dulciuri:





Lapte de pasare Prajitura snikers Prajituri simple
Incearca si Fructe uscate in foetaj
Daca ti-a placut reteta noastra "Japoneze" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.