Kataif este un desert oriental foarte apreciat in lumea larga. Pentru aceasta prajitura se folosesc niste taietei subtiri, special pentru acest fel de desert.
Kataif este un desert oriental foarte apreciat in lumea larga. Pentru aceasta prajitura se folosesc niste taietei subtiri, special pentru acest fel de desert.
Taieteii se pun intr-o tava unsa cu unt tava se da la cuptor pana se rumeneste aluatul. Se pregateste intre timp un sirop din zahar, apa si cardamon.
Se scoate cardamonul si se toarna fierbinte peste fideaua rumenita. Intre timp se bate frisca si se adauga peste jumatatea din fidea. Se acopera cu cealalta jumatate de fidea rumenita.
Kataif see taie in patrate sau dreptunghiuri si se serveste cu ceai.
Un cutit pentru prajituri de la kitchen shop mi-ar fi foarte util.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macNu-s fana supelor crema, dar sincer asta m-a dat pe spate, mi-a placut maxim, mai ales ca am incercat sa o pregatesc oarecum...
Supa crema de usturoiAstazi va aduc o prajitura cu visine foarte buna. Reteta am vazut-o acum cateva zile la Edith si am stiut sigur ca ne va...
Prajitura cu visineIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii