Prajituri

Reteta Magdalene cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Formele pentru magdalene le ungem cu margarina si le punem la frigider. Fierbem la abur margarina si ciocolata rupta in bucati si racim crema. Amestec

ingrediente

   8 dkg margarina
   8 dkg ciocolata menaj
   8 dkg faina
   Â½ lingura cacao
   2 oua
   8 dkg zahar
   Unt topit pentru forma
   Zahar vanilat pudra pentru ornat

mod de preparare

Formele pentru magdalene le ungem cu margarina si le punem la frigider. Fierbem la abur margarina si ciocolata rupta in bucati si racim crema. Amestecam faina, cacao si praful de copt. Batem spuma oaule, adaugam amestecul de faina, cacao si praf de copt si margarina cu ciocolata racita. Scoatem formele de magdalene din frigider si turnam in fiecare o lingurita de aluat. Le coacem 10-12 minute in cuptorul pre-incalzit. Le scoatem din cuptor si dupa ce se racesc presaram pe ele zahar vanilat pudra.
O prajitura care iti va aduce aminte de copilarie!





Alte retete dulciuri recomandate





Prajitura cu visine


Tarta cu visine


Prajitura cu caise


Gem de caise
Incearca si Prajitura desert
Daca ti-a placut reteta noastra "Magdalene cu ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.