Prajituri

Reteta Mandica

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
alis postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Foile: Se amesteca toate ingredientele astfel incat sa iasa un aluat potrivit de moale. Se imparte aluatul in 4 parti egale, se intind foi care se coc

ingrediente

   Foi: 2 linguri cu miere
   2 oua
   200 g zahar pudra
   4 linguri cu ulei
   4 linguri cu lapte
   1 lingurita de bicarbonat
   coaja de lamaie
   faina cat cuprinde
   Crema: 200 g unt
   200 g zahar pudra
   1/2 l lapte
   4 linguri cu gris
   1 borcan magiun (dulceata de prune)

mod de preparare

Foile: Se amesteca toate ingredientele astfel incat sa iasa un aluat potrivit de moale. Se imparte aluatul in 4 parti egale, se intind foi care se coc pe dosul unei tavi unse si tapetate cu faina.
Crema: untul se freaca spuma cu zaharul pudra. Laptele se fierbe cu grisul pus in ploaie. Se lasa sa se raceasca, dupa care se adauga putin cate putin untul pana se termina. Se pune zeama de lamaie, putina coaja de lamaie. Prima foaie se unge cu crema de gris, urmatoarea cu magiun si ultima cu gris. Deasupra se pune glazura de ciocolata
Incearca si Muffins cu portocale si inima de nuca
Daca ti-a placut reteta noastra "Mandica" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite