Se spala merele, se scobesc cu o lingurita pana sunt scoase cotorul si semintele. Se amesteca bine magiunul cu nuca. Merele se umple cu compozitia
Se spala merele, se scobesc cu o lingurita pana sunt scoase cotorul si semintele. Se amesteca bine magiunul cu nuca. Merele se umple cu compozitia formata, se aseaza intr-o tava, se toarna putina apa si 2 lingurite de ulei. Se dau la cuptor, la foc potrivit, pana merele sunt moi (se verifica cu o scobitoare).
Se servesc reci, ca desert. Daca doriti se poate presara deasupra zahar vanilat.
Alte retete recomandate
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataCiorbita de ''verisoare'' dulci cu legume pline de vitamine,intareste sistemul imunitar ( sper ca am zis un adevar,ramane de...
Ciorbita de perisoare cu amestec de legumeIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii