Prajituri

Reteta Muffin Espresso

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ingredientele pentru aluat se pun intr-un vas si se amesteca bine pana devine o compozitie omogena. Din aluat se fac 12 forme de muffin de cate 7 cm

ingrediente

   Aluat: 60 g faina 60 g amidon 2 lingurite praf de copt un praf de sare 2 oua 100 g de margarina 75 ml cafea expresso Crema: 200 g branza grasa 1 lingura de smantana 1 lingurita de amidon 1 plic de zahar vanilat 40 g zahar praf

mod de preparare

Ingredientele pentru aluat se pun intr-un vas si se amesteca bine pana devine o compozitie omogena. Din aluat se fac 12 forme de muffin de cate 7 cm. Formele se aseaza intr-o tava, si se coc la o temperatura de 200 de grade Celsius timp de 15-20 de minute pana se rumenesc. Se amesteca ingredientele pentru crema. Compozitia se imparte pe cele 12 forme de muffin, iar apoi se reintroduce la cuptor timp de 10 minute la aceeasi temperatura. Dupa ce s-au racit prajiturile se presara cu pudra de cacao.


Alte retete simple recomandate Prajitura cu visine Galusti cu prune

Incearca si Prajitura cu crema de gris
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffin Espresso" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.