Intr-un bol se pune faina, zaharul, cacaoa, praful de copt si sarea.
Se amesteca usor.
In alt bol se pun ouale batute, laptele, uleiul si zaharul vanilat.
Se toarna incetul cu incetul amestecul lichid peste cel cu faina.
Se amesteca numai cat sa se incorporeze.
Se pun hartiile de briose in forma si se toarna compozitia.
Se da la cuptor cam 25 de minute sau pana cand iese scobitoarea curata.
Muffins cu cacao sunt ideale pentru micul dejun.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe