Prajituri

Reteta Negresa

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Negresa de post cu nuci - Reteta Video"
 
Se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, gemul ( nu intrati in panica cand o sa vedeti compozitia moale, totul e in regula).
Se amesteca

ingrediente

   1 ou
   1 cana zahar
   jumate cana ulei
   1 cana lapte (caldut)
   2 cani faina (recomand in continuare faina cu punga rosie
   de la Titan
   reusita sigura)
   1 lingura bicarbonat rasa
   3 linguri cu gem (nu dulceata)
   3 linguri cacao

mod de preparare

Se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, gemul ( nu intrati in panica cand o sa vedeti compozitia moale, totul e in regula).


Se amesteca bine, apoi se adauga bicarbonatul ( praf, nu trebuie stins cu nimic), faina si cacaoa.


Compozitia se pune in tava unsa cu unt sau ulei, si tapetata cu faina.


Se coace in cuptor la 175 de grade cam 35 de minute, ca sa va dati seama daca s-a copt faceti testul cu o scobitoare in mai multe locuri.


Ce se vede deasupra este ciocolata Milka (cu lapte) topita la bain-marie, iar deasupra am pus nelipsitele mele nuci.



Pofta buna!





Reteta Negresa a fost propusa de Pocahontas pe forum culinar.ro
Incearca si Brownies cu branza si glazura
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.