Intr-o cratita mai mare puneti untul. zaharul si ciocolata maruntita si dati la foc mic amestecand din cand in cand pana se topeste untul si ciocolata.
Pasati bananele si bateti ouale. Cand ciocolata e topita luati de pe foc si incorporati nucile, ouale, pireul de banane, iar la sfarsit faina amestecata in prealabil cu cacao si praful de copt.
Puneti compozitia intr-o tava dreptunghiulara unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt si coaceti la cuptorul preincalzit la 160 grade timo de 30 minute.
Cand se raceste scoateti-o din tava si taiati-o patrate.
Reteta de negresa cu banane si nuci a fost propusa de KikenHana pe forum culinar.
Serviti negresa cu banane si nuci dupa ce s-a racit. Este foarte moale si pufoasa!
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe