Negresa cu ciocolata este o reteta de prajitura foarte rapida si gustoasa. Pentru aceasta reteta de negrese aveti nevoie de ciocolata, faina, zahar
Intr-un vas, se amesteca cu telul apa cu zaharul pana cand acesta s-a dizolvat complet. Se adauga cacao, uleiul si sarea. Se adauga esentele, faina si praful de copt si se omogenizeaza bine.
Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se toarna compozitia si se introduce la cuptor la foc potrivit circa 45 de minute. Se face testul cu scobitoarea.
Ciocolata se rupe bucati si se topeste pe baie de aburi cu 50 gr de unt. Cand este gata prajitura se toarna deasupra ciocolata topita si se presara miezul de nuca.
Se taie numai cand s-a racit complet.
Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeEste una din cele mai bune salate de cartofi, perfecta si calda si rece! Mi-a placut enorm, este o salata usoara pentru...
Salata de cartofi noi cu iaurtIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii