Prajituri

Reteta Negresa de post

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
Popa_34195 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca faina cu apa, cacaoa, uleiul, zaharul si restul ingredientelor. Se pune intr-o tava unsa si tapetata si se pune la cuptor cam 30 min. la 1

ingrediente

   1 cana zahar
   2 cani faina
   1 praf de copt stins cu otet
   3 linguri cacao
   stafide
   nuci
   boabe de visine din dulceata
   1/2 cana ulei
   1 cana de apa
   coaja de portocale rasa
   2 pliculete zahar vanilat
   3-4 cuisoare pisate
   Glazura: 4 linguri ulei
   6 linguri apa
   6-7 linguri zahar
   un pic de margarina

mod de preparare

Se amesteca faina cu apa, cacaoa, uleiul, zaharul si restul ingredientelor. Se pune intr-o tava unsa si tapetata si se pune la cuptor cam 30 min. la 160-180 grade.

Cand se scoate de la cuptor se toarna glazura fierbinte peste ea si deaspura se presara nuca de cocos.
Incearca si Reţetă de preparare a papanaşilor din branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.