Prajituri

Reteta Negrese cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ma_22929 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se incinge cuptorul, se taie bucatele ciocolata si se topeste in bain-marie, amestecand continuu. Se lasa deoparte.
Se bate spuma untul cu zaharul, i

ingrediente

   100g ciocolata amaruie
   125g unt moale
   150g zahar
   3 oua
   300g branza vaci slaba
   1/2 pachetel praf de copt
   sare
   1 zahar vanilat

mod de preparare

Se incinge cuptorul, se taie bucatele ciocolata si se topeste in bain-marie, amestecand continuu.
Se lasa deoparte.

Se bate spuma untul cu zaharul, intr-un castron, se adauga oualele si branza de vaci. Se amesteca faina cu praful de copt, un praf de sare si zaharul vanilat, apoi se adauga in amestecul de branza. Se imparte compozitia in doua, iar intr-una din parti inglobati ciocolata.
Se pune cu grasime intr-o forma de chec, se toarna ambele aluaturi si se trece cu o furculita prin ele, pentru a le amesteca usor.Se coace cca. 30 min. Se lasa prajitura sa se raceasca si apoi se taie.
Incearca si Ceva cu nuca
Daca ti-a placut reteta noastra "Negrese cu branza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite