- Prima data preparati jeleul de portocale, puneti sucul pe foc cu cele 3 linguri de zahar, amestecati budinca cu putin suc si adaugati, cand a dat sa
- Prima data preparati jeleul de portocale, puneti sucul pe foc cu cele 3 linguri de zahar, amestecati budinca cu putin suc si adaugati, cand a dat sa fiarba am adaugat si coaja confiata, lasati pana se ingroasa si dati de o parte, la racit. - Ouale, zaharul, zaharul vanilat si coaja de portocala se mixeaza pana se obtine o crema consistenta. - Se adauga untul topit, smantana, faina si praful de copt; - Se folosesc forme de hartie pentru muffins, sau se unge cu unt si tapetam cu faina forma de muffins; - Am pus in fiecare forma cate o lingura de aluat; - In continuare, in fiecare forma am pus cate o lingurita buna de jeleu, adancind-o in aluat; - Am acoperit cu restul de aluat; - In cuptorul preincins la 180 de grade (cuptor pe gaz, fara ventilatie) am introdus tava si am lasat-o pret de 20 de minute. Reteta propusa de Lauralaurentiu
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii