Prajituri

Reteta Paine de ciocolata cu rom

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune intr-un vas ciocolata rupta bucatele cu untul si zaharul. Se lasa la topit pe foc foarte mic. Se bat ouale cu mixerul pana se albesc. Se taie

ingrediente

   250 gr ciocolata amaruie
   250 gr unt
   2450 gr biscuiti
   3 oua
   100 gr cirese confiate
   100 gr alune
   nuci
   migdale amestecate
   3 linguri rom
   100 gr zahar tos

mod de preparare

Se pune intr-un vas ciocolata rupta bucatele cu untul si zaharul. Se lasa la topit pe foc foarte mic. Se bat ouale cu mixerul pana se albesc. Se taie fin nucile, alunele si midgalele, se pun impreuna cu ciresele confiate intr-un castron si se toarna deasupra romul. Se rup biscuitii si se pun in castron peste fructe. Se amesteca. Se tapeteaza o forma cu folie alimentara, se toarna preparatul si se pune in congelator.




Dupa 4 ore se scoate prajitura si se lasa sa se odihneasca 15 minute inainte de a servi. Alte retete de dulciuri:





Chec pufos


Galuste cu prune


Ciocolata de casa
Incearca si Prajitura cu migdale
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine de ciocolata cu rom" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.