Prajituri

Reteta Reţetă de preparare a papanaşilor cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Papanasi cu smantana si dulceata (reteta video)"
 
Reţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasii deliciosi cu branza de vaci aveti nevoie de 400 g branza de vaci, 500 g faina alba, 250 g zahar.

ingrediente

   Reţetă de preparare a papanaşilor
   400 g branza de vaci
   500 g faina alba
   250 g zahar
   3 oua
   zeama si coaja rasa de la o lamaie
   o lingura de zahar pudra
   4 linguri de dulceata
   200 g smantana si
   esenta de rom.

mod de preparare

Pentru papanasii deliciosi cu branza de vaci, din branza de vaci, faina, zahar, oua, zeama si coaja de lamaie facem o pasta, careia ii dam forma unor chiftelute rotunde cu gaura la mijloc si tot atatea bile mici, pentru pus deasupra.


Le prajim in ulei pe ambele parti, pana se rumenesc, dupa care le asezam pe un platou. In gaura, punem dulceata si smantana, iar deasupra asezam bila.


Papanasii deliciosi cu branza de vaci ii decoram cu frisca batuta cu zahar pudra si esenta de rom.

Incearca si Prajitura cu pere si crema de branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor cu branza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.