Prajituri

Reteta Reţetă de preparare a papanaşilor fierti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
moni_512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Reţetă de preparare a papanaşilor. Papanasii fierti sunt deliciosi si mult mai usori decat papanasii prajiti in ulei. Aceasta reteta de papanasi fierti se realizeaza cu ingredientele: branza de vaca, oua, faina, unt, smantana.

ingrediente

   Reţetă de preparare a papanaşilor
   250 g branza de vaca
   2 oua
   3 linguri faina
   2 linguri unt
   sare
   sman­tana (facultativ)

mod de preparare

Se freaca branza cu galbenusurile, se adauga faina, sarea si albusu­rile batute spuma. Pe planseta pentru aluat se presara faina si se pune compozitia in forma de sul turtit, gros de doua degete.


Se presara putina faina si se taie bucati late de 3 cm. Se fierb in apa sarata clocotita pana cand papanasii se ridica la suprafata apei. Se scot cu lingura si se aseaza pe farfurie.


Se servesc fierbinti cu unt incalzit sau cu smantana.
Alte retete recomandate:
Mancare de urzici
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui

Incearca si Prajitura Mirinda
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor fierti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.