Reţetă de preparare a papanaşilor. Branza de vaci se trece prin sita si se amesteca cu grisul, sarea si ouale. Se ia cu lingura din acest amestec, se pun papanasii intr-o oala cu apa
Branza de vaci se trece prin sita si se amesteca cu grisul, sarea si ouale. Se ia cu lingura din acest amestec, se pun papanasii intr-o oala cu apa care clocoteste si se fierb 10 minute, cu capacul pus. Se scot papanasii din apa cu o spumiera, se pun intr-un castron.
Se servesc fierbinti, cu unt sau cu smantana frecata cu zahar.
Alte retete recomandate:
Cremsnit
Tarta cu fructe
Prajitura cu foi si crema de caramel
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeUn aperitiv delicios, se poate servi cald sau rece, potrivit in orice moment!
Rulouri cu ciuperciTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii