Prajituri

Papanasi fierti muntenesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
Ilie Alina 1131 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune apa sarata la fiert. Se amesteca bine brinza de vaci, faina, ouale, grisul si sarea. Se fac galuste turtite, se gauresc cu degetul, se pun in

ingrediente

   2 oua
   3 linguri gris
   2 linguri unt
   pesmet destul
   1 lingurita faina
   sare
   300 gr. brinza de vaci (scursa bine de zer)

mod de preparare

Se pune apa sarata la fiert. Se amesteca bine brinza de vaci, faina, ouale, grisul si sarea. Se fac galuste turtite, se gauresc cu degetul, se pun in apa clocotind usor. Se prajeste pesmetul. Cand papanasii se ridica la suprafata se mai lasa sa fiarba molcom (altfel se sfarima) inca un sfert de ora. Se scurg, se ung cu unt, se tavalesc in pesmet.
Se servesc cu zahar si smintina
Incearca si Tiramisu
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi fierti muntenesti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite