Prajituri

Reteta culinara Pasca cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Pasca cu aluat de cozonac (reteta video)"
 
Reteta de pasca cu branza de vaci este o reteta de pasca fara aluat, cu multa branza aromata cu vanilie si gris ca sa absoarba umezeala, un dulce perfect pentru masa de Pasti.

ingrediente

   1 kg branza,
   200 g zahar,
   6 galbenusuri,
   2 lingurite de praf de copt,
   10 linguri de gris,
   2 plicuri zahar vanilat
   coaja de lamaie
   stafide
   240 g unt topit si
   albusurile

mod de preparare

Pentru pasca cu branza de vaci se freaca branza cu zaharul si galbenusurile pana se dizolva tot zaharul, se adauga apoi praful de copt, grisul, untul, coaja de lamaie si 100g stafide.


Albusurile se bat spuma tare dupa care se incorporeaza in compozitia de mai sus amestecand usor, de jos in sus.


Compozitia pentru pasca se toarna intr-o tava rotunda unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace la foc potrivit pentru 60-70 de minute.
Pasca cu branza de vaci se serveste dupa ce s-a racit pudrata cu zahar.

Incearca si Placinta cu branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite